De lekkerste techno music voor jou

Techno

Wie een beetje van techno music houdt en het regelmatig luistert, weet als geen ander dat het genre ontzettend uiteen kan lopen. Toch zit er een fijne rode draad door techno heen die alle liedjes goed met elkaar kan verbinden en de stijl tot een geheel maakt. Verschillende stijlen en verschillende DJ’s maken de techno music ook zo leuk. Het kan hard, het kan jazzy of met disco funk. Kortom: het is altijd goed te combineren met andere muziekstijlen en in wat voor stemming je ook bent, een beetje techno doet altijd goed.

Techno op vinyl

Om je kennis en je collectie op het gebied van techno muziek uit te breiden hoef je niet alleen Youtube en Spotify door te spitten. Goede kwaliteit techno komt namelijk ook nog steeds op vinyl uit. Beland helemaal in de muziek door de fijne kwaliteit van het vinyl. Bestel je favorieten bijvoorbeeld online. Niet elke platenzaak heeft namelijk acid techno op vinyl, waardoor je al gauw terugkeert naar online luisteren of streamen. Genieten van dit genre doe je eigenlijk pas optimaal als je naar een lekkere plaat kan luisteren.

Breid je collectie van cd’s of platen uit met de artiesten waar je het liefst naar luistert of sla een nieuwe weg met onbekend talent. Het is maar net wat je zelf fijn vindt en waar jij het liefst naar luistert.

Merchandise

Natuurlijk is het op dit moment nog even wachten tot de feestjes en de festivals weer los mogen. Dat betekent echter niet dat we er niet naar uit kunnen kijken en dat we geen voorpret mogen hebben. Dat doe je natuurlijk door je alvast voor te bereiden op het volgende festivalseizoen. Zoek je favoriete DJ’s alvast op, leer je favoriete platen uit je hoofd en shop je volgende festivallook alvast. Met een beetje techno music merchandise kom jij alvast weer helemaal in de feeststemming. Zet de leukste zonnebrillen op je hoofd, shop alvast een hippe broek en zoek nu al een funky tasje of fanny pack uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *