Op zoek naar highlights bij een kapper in Rotterdam?

Highlights Rotterdam kapper

Ben jij je oude coupe inmiddels helemaal zat? Is het tijd om binnenkort weer eens naar de kapper te gaan? In dit geval is het voor jou wellicht een idee om highlights te zetten bij een kapper in Rotterdam! Waarom zou je jouw kapsel uit in kleur laten bestaan als je meerdere dimensies kan creëren door de toevoeging van highlights? Laat jouw blonde haar nog blonder lijken door enkele plukjes iets lichter te verven dan de rest. Deze highlights laat je gemakkelijk zetten bij een kapper in Rotterdam. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak!

 

Wat zijn highlights bij een kapper in Rotterdam?

Highlights creëren en bepaalde diepte in het haar die lastig van nature te bemachtigen is. Wanneer je donkerbruin haar hebt kan je het iets oplichten door lichtbruine highlights toe te voegen en bij donkerblond haar kan je het juist net iets blonder maken. In plaats van één kleur bestaat je haar nu uit meerdere kleuren die het doen lijken dat je haar door de zon opgelicht wordt. Je kan er natuurlijk voor kiezen om de volgende zomer af te wachten, maar hoe leuk is het om in de winter te genieten van een verzorgd zomers kapsel? Naast highlights kan je ook low lichts toevoegen die de haarkleur juist iets donkerder maken. Een voordeel van highlights bij een kapper in Rotterdam is dat het een stuk sneller gaat en ook een stuk goedkoper is dan het verven van het hele haar.

 

Afspraak voor highlights bij een kapper in Rotterdam

Kan jij niet wachten om je winterse coupe te vervangen voor een zomerse coupe? Maak vandaag dan nog een afspraak voor het verven van highlights bij een kapper in Rotterdam! Dit doe je eenvoudig door te bellen of te mailen. Laat de kapper van tevoren weten wat de lengte en dikte van jouw haar is, dan kan er makkelijker een prijsindicatie gemaakt worden. Wat je ook doet, met highlights bij een kapper in Rotterdam zit je altijd goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *