Spirituele schoonheid!

Sieraden met edelstenen

Edelstenen zijn niet nieuw maar ze lijken wel een gigantische opmars te hebben gemaakt door de jaren heen. Waar het vroeger vooral bekend stond als iets voor de spirituele mens is het vandaag de dag een verzamelitem voor iedereen geworden. Of je nu gelooft in de werking van een mooie edelsteen of niet, over een ding lijken we het eens te zijn; ze zijn prachtig en stralen rust uit. Veel vrouwen grijpen daarom maar al te graag naar de verschillende sieraden met edelstenen. Zo’n sieraad geeft een ultiem gevoel van luxe, sensualiteit en energie. Iets waar veel vrouwen (maar ook mannen) naar verlangen.

Een edelsteen voor iedere stemming.

Edelstenen kunnen – als je hier in gelooft en je er voor open stelt – enorm helpen bij je dagelijkse doen en laten. Zo heeft iedere steen zijn eigen specifieke krachten die kunnen helpen bij verschillende problemen of aandoeningen. Een rozenkwarts steen staat alom bekend als de steen van liefde. Deze zachtaardige steen is daarmee geschikt voor iedereen, zelfs kinderen. Ook al zegt dit je misschien niets is de mooie lichtroze steen een ware eyecatcher als ze verwerkt zijn in sieraden. Denk bijvoorbeeld aan een hanger of een mooie armband. Het sieraad zal ongetwijfeld de aandacht trekken en je outfit versterken.

Het gevoel van…

Edelstenen sieraden zijn echt handwerk en dat stralen ze ook uit. Geen enkele steen is exact hetzelfde en daarmee krijgt ieder sieraad zijn eigen identiteit. Ze geven een gevoel van oudheid maar tegelijkertijd zijn de sieraden erg modern en eigentijds. Voor wie denkt dat een sieraad met edelstenen enkel geschikt is voor de meer boho-achtige uitstraling heeft het mis. De stenen zijn zo geschikt om eindeloos te blijven combineren met verschillende looks, of het nu gaat om een dag op kantoor of een elegant feest. Edelstenen sieraden zijn er in zilver, goud, houtwerk of met touw. Welk gevoel je ook bij wil dragen en voor welke setting, met een edelstenen sieraad zit je altijd goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *